Kanotur Atnadalen

Kanotur Atnadalen

torsdag 12. mai 2016

Mat på tur


Vi hadde med oss litt forskjellig mat på tur, blant annet Jegergryte, pølse og mos og real turmat, disse var da middagene, blant annet noen brødskiver som hver enkeltperson hadde med seg til å spise frokost, lunsj og kveldsmat.

Tirsdagen hvor vi kom fram lagde vi oss pølse og mos, det er ganske enkelt å lage, men man må enten ha stormkjøkken, gass eller bål. Selvfølgelig må man også ha med seg vann.

Onsdagen var det jegergryte som sto på menyen, hvor vi brukte stormkjøkken til å lage det. Det var altså saus og kjøtt som vi blandet sammen sånn at det ble en gryte. Ganske enkelt etter en lang dag i fjellet.


Torsdagen er det real turmat, det er ganske enkelt, det eneste man trenger er å varme opp vann sånn at det begynner å koke, etter det er det bare å helde oppi posen hvor real turmaten er, også røre noen ganger innen en periode å mellom 7 – 10 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar